خانه arrow Articles arrow بیانیه ها و اطلاعیه ها arrow بیانیه ی دانشجویان آزادیخواه و برابری طلب مازندران در حمایت از اعتصاب غذای سهند تبریز
بیانیه ی دانشجویان آزادیخواه و برابری طلب مازندران در حمایت از اعتصاب غذای سهند تبریز نسخه پی دی اف نسخه چاپی فرستادن برای دوست
۱۱ ارديبهشت ۱۳۸۷
Wednesday, 30 April 2008

رفقای ما در دانشگاه سهند تبریز بپا خاسته اند تا علیه هرگونه یورش به حقوقشان بایستند. آنان اعتصاب غذایی به راه انداخته اند که تاکنون بیش از ۲۰ نفر به خاطر آن به بیمارستان منتقل شده اند. این دانشجویان سرنوشتشان را به دست گرفته اند.

این وظیفه ی همه ی دانشجویان آزادی خواه و برابری طلب است که از آنان حمایت کنند. وقتی سال گذشته بیش از ۱۵ نفر از دوستان ما در دانشگاه مازندران توسط عوامل اطلاعاتی دستگیر شدند، رفقای دانشگاه سهند تبریز با به راه انداختن اعتصاب غذا از ما حمایت کردند. ما باید ثابت کنیم که همه یکی هستیم و تنها اتحاد است که می تواند ما را به سرمنزل مقصود برساند. مبارزات دانشجویی در کنار مبارزات طبقه ی کارگر و جنبش رادیکال زنان یگانه راه برای اعتلای فرهنگ مبارزه علیه سرکوب در جامعه است.

بدین وسیله، ما دانشجویان آزادی خواه و برابری طلب دانشگاه مازندران اعلام می کنیم که از اعتراضات و اعتصاب غذای یارانمان در دانشگاه سهند تبریز اعلام حمایت همه جانبه می کنیم. ما با آنان هم سرنوشتیم. آنان ما هستند و ما آنانیم. سرکوب را زیر پایمان له خواهیم کرد!

زنده باد رفقای پیروز و آزاده ی دانشگاه سهند تبریز

زنده باد آزادی و برابری

دانشجویان آزادی خواه و برابری طلب دانشگاه های مازندران

 

 
< Prev   Next >